Lev ut dine drømmer...

LIVET SKAL NYTES

Gjør Våren Spennende og Uforglemmelig

Vi har produktene for å gjøre dine fantasier til virkelighet!

Hele Norges erotiske perle

Nå med over 4000 produkter.

Vi gir deg 15% rabbatt  kode 1515

gjelder ikke tilbudsvarer.

 

 

 

PDFSkriv ut

FUN FACTORY - COBRA LIBRE II - MASTURBATOR, RØD

Array
kr 1099,00
Rabatt
Mva-beløpkr 219,80
Beskrivelse

Cobra Libre II er perfekt for deg som ønsker kraftige vibrasjoner og effektiv stimulasjon, og et virkelig stilfullt design. Cobra Libres unike og flotte utforming minner først og fremst om en stilig leketøysbil. En skikkelig guttedrøm! Med sin kraft og effekt vil den gi deg deilig stimulans og pirrende fornemmelser over hele penishodet, glansen og den ytterste delen av penisskaftet.

For å skru på vibratoren, holder du FUN-knappen inne. Du kan da skifte mellom de 11 vibrasjonsprogrammene med + og - knappene. Hemmeligheten bak Cobra Libres unike stimuli, er de to separate elektromotorene, som kan gi svært intense opplevelser. På grunn av sitt overlegne design og produksjonskvalitet er den allikevel veldig lydsvak og stillegående.

Cobra Libre II er et innovativt sexleketøy som er en fulltreffer på både funksjon og design. Når vibratoren føres ned over penishodet kjennes det glatt og stramt. Cobra Libre II passer til alle penisstørrelser, og det fleksible medisinske silikonet blir enda mer innbydende hvis du påfører litt glidemiddel innen bruk. Fleksibiliteten i materialet gjør den svært enkelt å sette på plass, og Cobra Libre II er klar for å stimulere deg mens den holder seg på plass  med et stramt og jevnt trykk.

Cobra Libre II er ergonomisk utformet og ligger godt i hånden. Den er enkel å bruke, både sittende, liggende og stående. Til forskjell fra de fleste sexleketøy for menn, behøver du ikke å bevege den frem og tilbake. Cobra Libre II klarer selv alt arbeidet.

  • Materiale: Medisinsk silikon.
  • Ftalatfri: Ja.
  • Størrelse: 16,6 cm x 6 cm.
  • Diameter 4,5 cm.
  • Vanntett: Ja.
  • Lader: USB-lader inkludert.
  • Vibrasjoner: Fra mild til kraftig.
  • Premium Vannbasert glidemiddel.
  • Premium Toy Cleaner.

Omtaler

Det er ennå ingen omtaler for dette produktet.

Tilfeldige Produkter

Husk at det minste bestilling er på kr 300,- i varer, for at systemet skal kunne behandle ordren.
Følg med i E-postene dine, eventuelt kan du logge deg inn her for å se oppdateringer.