Hele Norges erotiske perle

Nå med over 4000 produkter.

Gjør Våren Spennende og Uforglemmelig

Vi har produktene for å gjøre dine fantasier til virkelighet!

Lev ut dine drømmer...

LIVET SKAL NYTES

Vi gir deg 15% rabbatt  kode 1515

gjelder ikke tilbudsvarer.

 

 

 

PDFSkriv ut

WOMANIZER PREMIUM - SORT

Array
kr 1799,00
Rabatt
Mva-beløpkr 359,80
Beskrivelse

Dette har vi ventet lenge på – en ny og forbedret womanizer!

 


 

Womanizer Premium er den ideelle kombinasjonen av ny teknologi og høykvalitets design. Womanizer minner om en vibrator, men vil gi deg en helt ny orgasme. Denne stimulerer klitoris ved hjelp av trykkbølger og vibrasjoner, og du vil oppnå en berøringsfri orgasme igjen og igjen.

 

Womanizers myke silikonhette vil suge inn klitoris og derfor forhindre direkte berøring – men heller skape en helt ny form for berøring, som igjen vil gi deg helt nye orgasmehøyder. Prøv tolv forskjellige intensiteter og finn din favoritt.  Womanizer Premium er ergonomisk utviklet og introduserer nye nivåer av behag. Disse innovative formene føles behagelig i hånden og kommer ikke i veien om du ønsker å bruke Womanizer med din partner!

 

Styres enkelt med beskrivende knapper på oversiden av produktet. En av/på knapp, en autopilot knapp og en +/- knapp for å justere intensiteten.


 

Womanizer byr på to helt nye funksjoner.

 


Autopilot

Fra supermyk til superkraft i tolv forskjellige intensiteter. Med den nye autopilot funksjonen vil du oppleve orgasmer uten at du forventer det og på en helt ny overraskende måte. Autopilot har tre moduser: Soft, Medium og Intense. Hver modus har sin kombinasjon av intensitetsnivåer og leketøyet veksler imellom.

 

Smart Silence

Smart Silence er svaret for de som ikke ønsker for mye støy under bruk av vakuumvibratorer. Womanizer Premium starter kun når den berører overflaten på huden. Motoren skrus av automatisk når produktet ikke er i kontakt med kroppen. På denne måten kan du nyte orgasmen – helt stille i din egen verden av orgasmetåke. Og hvis du bruker Womanizer Premium med din partner, vil Smart Silence gjøre det mulig å legge bort produktet under akten uten å bli forstyrret av produkt støyet. Og siden Womanizer Premium kun er aktivert når du faktisk bruker den, varer batteriet lengre.

 


 

 

 

Spesifikasjoner:

  • Materiale: ABS Silicone
  • Farge: Sort
  • Materiale, hette: Hypoallergene medisinsk silikon
  • Størrelse: 155mm x 50mm x 35mm
  • Vekt: 135g

 

Innhold i esken:

  • Womanizer Premium
  • Silikonhette
  • Magnetisk USB lade kabel
  • Instruksjoner
  • Høykvalitets pose for oppbevaring

 

Omtaler

Det er ennå ingen omtaler for dette produktet.

Tilfeldige Produkter

Husk at det minste bestilling er på kr 300,- i varer, for at systemet skal kunne behandle ordren.
Følg med i E-postene dine, eventuelt kan du logge deg inn her for å se oppdateringer.

Verifisert av Paypal